Over de geluksmotivator

Inleiding tot gelukkig zijn

Gelukkig zijn … dat wil toch Iedereen!

Helaas heeft niet iedereen het gevoel dat ook werkelijk te zijn. Zij voelen zich juist ongelukkig.

Maar zou je het gevoel van ‘je ongelukkig voelen’ misschien positief kunnen beïnvloeden?
Absoluut, dat kan ik je verzekeren.

“Maar hoe dan?,” vraag je je misschien af.

Door op een andere manier naar het leven te kijken, kun je tot de ontdekking komen dat geluk ook voor jou is weggelegd, al lijkt op sommige momenten het tegenovergestelde.

Met deze site wil ik je helpen door je de weg te wijzen op welke manier en met welke instelling je het dagelijkse leven tegemoet kunt treden om een optimaal geluksgevoel te ontwikkelen. Je zult er alleen wel wat voor moeten doen. Maar dan krijg je er ook wat voor terug: het gevoel gelukkig te zijn.

Het doel

Het doel van deze website is mensen te motiveren en te inspireren gelukkiger te worden door ze weer vooruit te helpen als ze er even niet meer uitkomen.

Dat kan op allerlei gebieden zijn, zoals gezondheid, geldgebrek, problemen op het werk, relatieproblemen, zakelijke problemen, gewichtsproblemen en zo kan ik wel even doorgaan. Stuk voor stuk zijn het dagelijkse onderwerpen waar je het moeilijk mee kunt hebben en waar je soms geen directe oplossing voor weet.

De berichten die op deze website staan, gaan over allerlei onderwerpen die met het gevoel van geluk te maken hebben. Het aantal berichten hierover zal zich regelmatig uitbreiden: er kunnen in ons leven namelijk nogal wat verschillende situaties ontstaan, waarbij we ons niet echt gelukkig voelen en waar we een oplossing voor willen vinden. Als er over dit onderwerp suggesties zijn om te behandelen, hoor ik dat graag. Ik zal dan mijn best doen daar een bericht over te plaatsen. Ook persoonlijke onderwerpen zal ik, in dat geval uiteraard discreet, behandelen.

Gedurende jarenlange ervaring en studie heb ik een scala van inzichten opgedaan om oplossingen te geven voor de meest uiteenlopende problemen. Maar welke het ook zijn, de meesten hebben te maken met inzicht en instelling. Door deze te verbeteren, kun je uiteindelijk tot een gelukkiger leven komen. Je dient wel vasthoudend te zijn en de absolute wil te hebben je leven dusdanig te veranderen en jezelf te ontwikkelen, dat je alle mogelijkheden uit jouw leven kunt halen.

Als je niets verandert, verandert je leven ook niet en blijft alles hetzelfde. Dus doe er wat aan, zodat je diegene kunt zijn die je wilt zijn. Dan kan ook jij gelukkig zijn.

Uitgave boek over dit onderwerp

Als je nog meer wilt weten over geluk, bestaat ook de mogelijkheid mijn boek hierover aan te schaffen. Hierin behandel ik meer details over allerlei onderwerpen die bepalend kunnen zijn voor ons gevoel van geluk. Het boek is verkrijgbaar bij de boekhandel in Nederland en Vlaanderen en wordt uitgegeven door de uitgeverij De Graveinse Abeel. ISBN: 9789 462 602 175.

 

Veel succes!!

Gelukscoach en geluksmotivator Will Luke